مناهج

نظرسنجی سنن حوزوی

مناهج
نگرش ها و دغدغه های حوزه و روحانیت

طبقه بندی موضوعی

منشور شورای عالی

پنجشنبه, ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۰۰ ب.ظ

🌀 منشور شورای عالی

📝 سنجه‌ی توفیق و عدم توفیق شورای عالی حوزه‌های علمیه

🔸 تأسیس شورای عالی حوزه‌های علمیه با ابتکار عملی که جامعه مدرسین به خرج داد بنیان نهاده شد تا ظرفیت‌های عظیم حوزه‌های علمیه به بهره‌برداری مطلوب برسد و از بی‌نظمی پیش از آن خارج شود.

♨️ امام خامنه‌ای در همان زمان (۲۴ آبان ۱۳۷۱) با صدور پیامی، ضمن تقدیر از پایه‌گذاری این اقدام مبارک، موارد مهمی را متذکر شدند که حاکی از اولویت‌های اساسی پیش روی این شورا بود.

 

✅ از این پیام مهم تاریخی، به عنوان «منشور شورای عالی حوزه‌های علمیه» می‌توان یاد کرد که بررسی وضع موجود حوزه‌های علمیه با مطالبات سی ساله‌ی ولی فقیه آیت الله العظمی خامنه‌ای دام ظله، نشانگر کارنامه و میزان توفیق و عدم توفیق شورای عالی حوزه‌های علمیه است.

📋 بخشی از پیام امام خامنه‌ای:

«همین اندازه باید گفت که این اقدام (تأسیس شورای عالی)، قادر است گنجینه‌ی عظیم حوزه را به سطح شایسته‌ای از بهره‌دهی برای اسلام و مسلمین برساند که به تحقیق، چندین برابر بهره‌دهی کنونی آن (پیش از تأسیس شورای عالی) است... 

#شیرینی این اقدام، هنگامی به درستی چشیده می‌شود که تلخکامی ناشی از بهره‌گیری‌نشدن از همه‌ی ظرفیت این ذخیره‌ی الهی [در حوزه علمیه] در عین نیاز مبرمی که به آن هست، به درستی حس شده باشد، و چه بسیار بزرگان و پیشگامان و دلسوزانی که در این تلخکامی، زندگی را وداع گفتند.

📌 به مرور به بازخوانی بخش‌های مهم این پیام تاریخی (منشور شورای عالی) در مناهج می‌پردازیم...

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">